BİNGÖL / MERKEZ - Yeşilyurt Ortaokulu

May

Eğitimi ve Bilim Okulları  Projemiz Kabul Edildi.

Nis

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmalarına sunduğumuz proje bölge finallerine kalmıştır

Ekm

Okulumuz Genelinde Yapılacak Olan Ortak Sınavların Soru Kazanım Tablosu Belli Oldu.

Ortak sınavlar okulumuz genelinde 25/03/2024 05/04/2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Okul Müdürümüz Ali Alın, okulumuzda görev yapan tüm bayanların Kadınlar Gününü kutladı.

Mrt

Okulumuzda tüm öğrencilerimiz ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Okulumuz e-güvenlik Bronze etiketi almıştır.

PROJE TANITIM VİDEOMUZUN AŞAĞIDAKİ YOUTUBE LİNKİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Mrt

İngilizce Öğretmenimiz Bahar HINÇLI nin ortağı olduğu projede öğrencilerimizin hazirladigi Meksika belgeselini izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Bahar Hınçlı nin ortagi oldugu projede öğrencilerimizin hazırladığı Almanya'nın önemli kişilerini anlatan videoyu izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

Mrt

eTwinning projelerine devam ediyoruz.

Güvenli İnternet Haftası İle ilgili E-Twinning Panomuz

May

"LET'S READ and SPEAK" e Twinning projesinde öğrencilerimizin etkinlikleri.

May

"LET'S READ and SPEAK" e Twinning projesinde öğrencilerimizin etkinlikleri.

May

"Let's Read and Speak"  e Twinning Projemizde yer alan Pollyanna Kitabımızın çalışmaları.

May

Yeşilyurt Ortaokulu Öğrencileri Savaş Atmaca rehberliğinde yürüttükleri Let's read and speak adlı yabancı ortaklı eTwinning projesinde etkinliklerini

yaptılar.