BİNGÖL / MERKEZ - Yeşilyurt Ortaokulu

Yeşilyurt Ortaokulu

YEŞİLYURT MAH. YEŞİLYURT CAD.NO. 141
Vizyon
Çağın Her Türlü Olanaklarından Yararlanabilen, Motivasyonu Tam , Morali Yüksek , Sevgi ve Saygı Dolu,Ulusal Düzeyde Örnek Alınacak Bir Okul Toplumu Olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri bilgili ,becerikli,özgüvenli olmaları, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri,Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, Liderlik özelliklerinin yanısıra ,işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, Düşünsel ,duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için hertürlü olanak sağlanmaktadır.
Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM
Ulaşım
İl Merkezinden Yürüme mesafesi 20 dk olup Servis araçları okulumuza ulaşmaktadır.
Yeşilyurt Mahallesi yeşilyurt caddesi Güveçli yolu üzeri
1.5 KM